Foto: agentura Petra Macka
Co se chystá

Most – Státní svátek Den boje za svobodu a demokracii sice připadá až na pátek, ale série připomínek a oslav startuje hned s prvním pracovním dnem nového týdne. V mosteckém divadle se dnes večer koná Podzimní galavečer k poctě 17. listopadu. Koncert začíná v 19 hodin.

Mezi sólisty vystoupí sopranistka Soňa Godarská, baryton Daniel Kfelíř a s klarinetem Jiří Loučka. To vše za doprovodu Festivalového orchestru Petra Macka a sboru Jaroslava Šefrny. „Zazní hudba především Wofganga Amadea Mozarta, Gieseppe Verdiho, ale i dalších velikánů. Srdečně vás zveme a těšíme se na vaši návštěvu," láká na koncert Petr Macek.

Galavečer se koná pod záštitou ministra kultury Martina Baxy a primátora Mostu Marka Hrvola ve spolupráci s městským divadlem Most. 

Vstupenky získáte i online ZDE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru