Neděle ve znamení sportu. Protáhněte svá těla, než začne nový školní rok
Ilustrační foto
Co se chystá

Chomutov – Od desíti hodin dopoledne se tuto neděli koná na Kamencovém jezeře přehlídka všech sportovních klubů z Chomutova. Akce je součástí Rodinného zápolení. 

Pro vstup na Festival sportu využijte bránu z Přemyslovy ulice. Přehlídka sportovních klubů, která slouží také jako inspirace pro výběr volnočasových aktivit pro děti, bude trvat do 15 hodin odpoledne. Děti si mohou vyzvednout kartičku, na níž budou sbírat osvědčení, že si vyzkoušely minimálně 10 sportů. Pak si kartičku vymění za soutěžní známku.

Kromě sportovních disciplín budou pro děti připraveny skákací hrady, bungee trampolíny a simulátor surfu. Vstupné je zdarma.

festival sportu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru