TIP NA VÝLET: Oči vzhůru, vše  podstatné se odehraje na ústeckém nebi
Chybět nebude ani Martin Šonka se svou akrobatickou show. Foto: archiv pořadatele
Co se chystá

Ústí nad Labem – Poslední prázdninovou sobotu se na letišti v Ústí nad Labem uskuteční letecký den. Ústecké nebe plné letadel letos láká na účast světové hvězdy - pilota světové série Red Bull Air Race Martina Šonku. A co víc, vstupné na tento letecký den je zdarma.

Ranní ptáčata se mohou těšit na vyhlídkové lety, stačí přijít a říct si o seznamovací let. Probíhat budou od 7.30 do 11 hodin. Kdo je nestihne, nemusí smutnit, opakovat se budou ještě večer, a to od 17.30 do 19.30 hodin. Mezi 10 a 12 hodinou přiletí letadla, která jsou součástí hlavního programu, ten vypukne přesně v poledne. K vidění budou modelářské lety, parašutisté, gripeny, letecká akrobacie Martina Šonky i představení záchranných složek, těšit se můžete na armádní vrtulník s bambi vakem, který se používá při hasení požárů ohromných rozměrů. Program je nadupaný po minutách, celý si jej můžete prohlédnout ZDE.

Aby účastníky nebolelo za krkem, při neustálém koukání do nebes, předvedou se na zemi také policejní psovodi.

 

letadla 1080x1080

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru