Máte toulavý boty? Pak by vás měly v sobotu zavést do Krupky
Pardubická skupina Parťáci. Foto: Archiv kapely
Co se chystá

Krupka – V sobotu 26. srpna se koná jubilejní třicátý ročník festivalu Country ozvěny. Jeden z mála festivalů tohoto žánru, který ještě můžete navštívit. Pokud patříte k fandům muziky táborových ohňů, plné romantiky a kamarádství, vydejte se v sobotu do Krupky, konkrétně do tamního Country Klubu. Akce začne ve 13 hodin na terase klubu. Stejně jako přechozí ročníky nabízí i ten letošní lákavý program.


Zahájení festivalu se ujme dvojice Charlie a Bohouš. Ve 14.30 ji na pódiu vystřídá uskupení Od plotny skok, čistě dámská bluegrassová kapela z Litoměřic, jejíž členky si od plotny na pódia odskakují už šestnáct let. Od 16. hodiny zahraje děčínská kapela LIpo, která na české country scéně působí déle jak třicet let a vystřídají ji pardubičtí Parťáci. Půl hodinu před osmou večerní potěší srdce vandráků a příznivců country česká stálice Jaroslav Samson Lenk. Festival uzavře v čase od 21.-22. hodiny kapela Náplava z Ústí nad Labem, která rozdává radost z pódií už od roku 1988.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru