Letošní Osecké slavnosti nabídnou i let balónem
Ani na letošních slavnostech nebude chybět výstava vojenských vozidel a techniky. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Osek – Letošní Osecké slavnosti na Teplicku, které se konají už tento víkend, 19.-20. srpna, budou mimořádné. Město letos slaví 110 let od jmenování Oseka městem a kulatému výročí odpovídá i nabitý program slavností. Už v pátek se mohou například zájemci zúčastnit noční prohlídky Oseckého kláštera, které začínají ve 21 hodin. Letos poprvé budou mít také možnost proletět se v sobotu balónem. Po oba dny bude otevřená Železniční expozice Moldavské dráhy, která nabídne i projížďky drezínou.

Samotné slavnosti začnou v sobotu v 9.45. Největším tahákem prvního dne bude nesporně skupina Laura a její tygři, skupina Švihadlo nebo Kamil Střihavka s uskupením The Leaders. V neděli se slavnosti rozjedou v 9 hodin a skončí krátce před 16. hodinou. Po oba dny program nabídne divadelní představení a řadu doprovodných akcí. Klasicky například výstavu vojenských vozidel a techniky Na Lukách, řemeslný trh, výstavu chovatelů, železničního modelu v domě dětí a mládeže, pouťové atrakce, flašinetáře, žonglery, soutěže a dílničky pro děti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru