V noclehárně bylo plno, bezdomovce strážníci aspoň oblékli do čistého a dali mu čaj
BEZDOMOVEC DOSTAL JÍDLO A ČAJ Z RESTAURACE A V NOCI I OD STRÁŽNÍKŮ. FOTO: MP CHOMUTOV
Chomutov

Chomutov – Do ulice Žižkovo náměstí byla několikrát vyslána hlídka kvůli místnímu bezdomovci, který ležel na chodníku. Neměl viditelná zranění a lékařské ošetření odmítl se slovy, že má sice problémy s nohama, ale v nemocnici byl, ošetřen tam byl též a následně byl propuštěn.

Další setkání hlídky a muže přišlo, když neuposlechl ostrahu Centrálu, aby místo opustil. Vykázání od strážníků již mělo kýžený efekt. Ještě v ten den došlo k další stížnosti na muže, protože v ulici Puchmayerova ležel na zemi. Když hlídka dorazila, seděl v podchodu přikrytý dekou, jedl polévku, pil čaj a měl drobný finanční obnos, což byl dar z místní restaurace.

Bohužel to ale nebylo naposledy, kdy se strážníci s mužem setkali, protože další telefonický hovor je upozornil, že muž opět sedí v ulici Žižkovo náměstí přede dveřmi. Když ho hlídka vzbudila, sdělil strážníkům, že je mu zima, tak se snažili mu sehnat místo v noclehárně, což kvůli kapacitě nebylo možné. Strážníci muži alespoň udělali horký čaj, přivezli mu oblečení a pomohli mu převléknout se.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru