V centru Jirkova se mění pravidla parkování. Pořiďte si parkovací kotouč do auta
TOHOTO PROSTORU SE ÚPRAVA PARKOVÁNÍ TÝKÁ. FOTO: MĚSTO JIRKOV
Chomutov

Jirkov – Prostor mezi garážemi Městského úřadu Jirkov a bokem Komerční banky u náměstí má změněné dopravní značení.

Kdo tu chce stát, musí mít v autě viditelně umístěný parkovací kotouč, tedy parkovací hodiny, které se dají běžně koupit např. v papírnictví. Na kotouči je nutné nastavit dobu začátku stání," vysvětluje mluvčí města Vladimír Vacula. Na dodatkové tabulce je vyznačena maximální doba, po níž se může na parkoviště stát. V tomto případě je to max. 1 hodina. Tato doba se nesmí překročit.


Opatření platí vždy od pondělí do pátku v době od 8 do 17 hodin. K opatření město přistoupilo, aby bylo místo k zaparkování zajištěno především pro občany, kteří si potřebují něco zařídit na radnici. V jiném čase včetně víkendů je toto parkoviště volně přístupné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru