Chcete se stát členem některé z nově zřízených komisí v Klášterci nad Ohří? Termín se blíží!
Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Rada města rozhodla o zřízení svých poradních orgánů – Komise pro strategický rozvoj města, Komise pro sport a Komise pro kulturu a památkovou péči. I vy můžete být jejich součástí.

  • Komise pro strategický rozvoj města se zabývá rozvojem města z dlouhodobého hlediska, navrhuje projekty pro strategický plán rozvoje města, a to především investičního charakteru.
  • Komise pro sport připravuje podněty na zlepšení podmínek pro sportovce ve městě, iniciuje obměny prvků na sportovištích a dětských hřištích, sleduje nové trendy v oblasti sportovního vyžití, navrhuje rozvojové možnosti či sportovní akce.
  • Komise pro kulturu a památkovou péči přináší podněty na zlepšení péče o městské památky a další rozvoj městské památkové zóny, navrhuje také zlepšení kulturního vyžití ve městě jak pro jeho obyvatele, tak i návštěvníky a turisty.

Komise pracují jako poradní orgány rady města, scházejí se zpravidla jednou za 1-2 měsíce, občané ve funkci člena komise dostávají odměnu ve výši 500 Kč/jednání.

Pokud máte zájem o práci v komisi, obraťte se do 10. února 2023 na tajemnici městského úřadu Radku Hodicovou. V e-mailu uveďte stručné zdůvodnění, proč chcete pracovat v konkrétní komisi, jaké máte v dané oblasti zkušenosti či kompetence. Rada města se volbou členů komisí bude zabývat 28. února 2023.

Bližší informace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 474 359 645

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru