Jirkov se bude dál rozrůstat. Město schválilo výstavbu rodinných domů
Foto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkov se bude moci rozrůst o nové obyvatele. Město chystá zasíťování lokality pro výstavbu rodinných domů v ulici Na Louce. Jde o lokalitu, která se nachází za čerpací stanicí na výjezdu z Jirkova směrem na Most. Půjde o podobný projekt jako nedávno v lokalitě Na Skalce, kde se již prodaly všechny parcely a probíhá zde výstavba.

Pozemky Na Louce získalo město od státu. Mohla zde být buď veřejná zeleň a nebo začít individuální výstavba.

„Nebylo co řešit. Po zkušenosti s lokalitou Na Skalce, kde byl o všech 34 parcel velký zájem, jsme se rozhodli připravit lidem další pozemky k výstavbě. Díky tomu nám přibydou noví občané, zejména mladé rodiny s dětmi,“ říká místostarostka Dana Havlátková Jurštaková.

V ulici Na Louce už před časem několik rodinných domů vyrostlo. Zasíťování dalších pozemků tuto lokalitu rozšíří. Výhodou je, že stávající komunikace jsou vhodné i jako příjezdové. Celé území je navíc v souladu z Územním plánem města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru