Policisté se zúčastnili sportovně charitativní akce. Veslovali pro dobrou věc
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj – Policisté z krajských ředitelství Ústeckého, Karlovarského a Libereckého kraje v úterý 6. září 2022 pokračovali v projektu „Liga IZS Česko vesluje“, jehož cílem je podpora veslařského sportu nejen u mládeže, ale i u široké veřejnosti. Ve sportovním klání se ale neutkali jen ze soutěživosti, veslovali také z charitativních důvodů.

Akci společně zahájili krátce po deváté hodině na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plk. Mgr. Jaromír Kníže, ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje plk. Ing. Ondřej Musil a náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje pro vnější službu plk. Mgr. Jiří Matouš.

Jednadvacet čtyřčlenných štafet složených z policistů ústeckého krajského ředitelství a kolegů z karlovarského a libereckého kraje soutěžilo v jízdě na veslařském trenažéru nejen kvůli soupeření s ostatními kolegy, ale také s charitativním záměrem. Veškeré finanční prostředky, které policisté nejen na této akci, ale i během předešlých soutěží v rámci našeho kraje mezi sebou vybrali na dobrovolném startovném, budou po skončení akce předány symbolickým šekem Nadaci policistů a hasičů. K předání dojde 17. září v Labe aréně Račice v rámci Regaty IZS Česko vesluje u příležitosti slavnostního zahájení Mistrovství světa ve veslování 2022. Akci přálo i hezké počasí, a tak si všichni policisté účast na tomto sportovně charitativním projektu užili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru