FOTO: Florbalisté z Chomutova patří mezi největší kluby v regionu. Uspořádali setkání a zbývá jim poslední krůček do extraligy
Autogramiáda. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutov – Klubový den pro své členy a jejich rodiny, přátele a podporovatele uspořádal klub Florbal Chomutov ve čtvrtek ve sportovním areálu v Cihlářské ulici. Přišlo kolem dvou stovek lidí.

Klub patří mezi největší v Ústeckém kraji. V Chomutově jde o druhé největší sportovní uskupení ve městě. I to dokládá, jak je florbal populární. V současné době jde o jeden z nejmasověji provozovaných sportů u nás. V chomutovském klubu je v současnosti zhruba 450 členů.

„Kromě juniorské extraligy hrajeme momentálně druhou nejvyšší soutěž, chtěli bychom v nejbližších letech nakouknout do extraligy a usadit se tam. Podmínky u nás a velikost klubu tomu odpovídají. Je to snad jen otázka času,“ říká našemu serveru při setkání ve sportovním areálu Cihla sportovní manažer Martin Hýsek.

edeniky 3971

Klubový den. Foto: Oldřich Hájek

Klubový den se konal po přestávce způsobené covidovou pandemií. „Je to pro naše členy příležitost se setkat, neřešit jen sport, ale přátelsky si popovídat. Říkám tomu rodinné setkání, protože našemu klubu říkám, že jsme velká rodina,“ dodává s úsměvem Martin Hýsek.

edeniky 3974

Rozhovor s maskotem. Foto: Oldřich Hájek

Florbalový klub byl založen v roce 1998 pod názvem FbC 98 Chomutov. V roce 2015 došlo k přejmenování na Florbal Chomutov. „Florbal je dynamicky se rozvíjející se sport, krásný sport,“ vyzdvihuje sportovní odvětví sportovní manažer. Florbal si může přijít vyzkoušet každý. Klub pořádá náborové dny, je ale připraven přivítat budoucí členy prakticky kdykoliv. Zajímavě proto připravil i náborové stránky. Najdete je zde.

S florbalisty se můžete o víkendu setkat také na festivalu sportu na Kamencovém jezeře.

edeniky 3973

Autogramiáda. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru