Žena se stěhovala. Nábytek létal z okna
Nepořádek pod okny domu. Foto:2xMěp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Opravdu svérázným způsobem se stěhovala žena z domu v Kyjické ulici v Chomutově. Nepotřebné věci, včetně kusů nábytku, házela klidně z balkónu ven na trávu. Tento systém stěhování by se dal ještě pochopit, kdyby dotyčná bydlela v přízemí, a vytahováním věcí skrz okno, by si ulehčovala práci. Žena ale žila v pátém patře. Vybavení domácnosti tak létalo kolem oken dalších šokovaných nájemníků.

Lidé zalarmovali strážníky a stěžovali si, že je pod domem neuvěřitelný nepořádek. Hlídka městské policie na místě kontaktovala majitelku bytu, která přislíbila, že až vše dokončí, veškerý odpad z trávníku odnesou. Ještě než hlídka odjela, začalo několik lidí místo skutečně uklízet. Strážníci je upozornili, že si přijedou vše zkontrolovat.

Než k tomu ale došlo, tak už volal na městskou policii jistý muž a sdělil, že dotyční sice pod okny uklidili, ale jaksi po svém. Nepořádek odnesli do přilehlého křoví. Protože se strážníkům na místě nepodařilo s původní nájemnicí již spojit, byla celá události předána k dořešení správnímu orgánu chomutovského magistrátu.

2104nabytek1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru