VIDEO: Policejní honička po okresních silnicích. Cizinec hlídkám neujel
Policejní honička. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - V policejní cele a následně ve vazbě skončil 22letý cizinec. Minulý týden v pondělí totiž havaroval s odcizeným vozidlem v obci Nové Zvolání. Z místa sice ujel v dalším kradeném autě, ale zmizet před hlídkou se mu nepodařilo.

Na základě vyhlášeného celostátního pátrání muže zadrželi policisté z Jáchymova. Provedená dechová zkouška byla negativní, pozitivní však byl orientační test na přítomnost návykových látek. Obvinění z krádeže si muž převzal a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby.

"O uvalení vazby rozhodla soudkyně chomutovského soudu. Policejní eskorta proto zadrženého doprovodila do vazební věznice v Litoměřicích. V případě odsouzení hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody na jeden rok až pět let," sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

https://www.youtube.com/watch?v=Ml-AH5it93E

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru