VIDEO: Policejní zátah na dealerku drog z Chomutovska! Kriminálka ji vytáhla na koridoru z auta
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Měsíce práce stojí za zadržením a zahájením trestního stíhání 55leté ženy, která se podle zjištění policistů měla zabývat prodejem pervitinu na Chomutovsku. Kriminalisté chomutovského TOXI týmu měli případ rozpracovaný už od loňského roku.

Průběžně shromažďovali množství operativních informací a vyhodnocovali je. Na konci května se díky poznatkům o možné aktuální trestné činnosti podezřelé ženy rozhodli spustit realizaci. Na silnici č. I/13 v blízkosti vodního díla Újezd přiměli kriminalisté ve spolupráci s policisty z hlídkové služby zastavit vozidlo, které v tu chvíli řídila, a ženu i jejího spolujezdce zadrželi.

https://www.youtube.com/watch?v=v9W9wsxIDSA

"Následovaly další úkony, mezi kterými nechyběly domovní prohlídky a prohlídka zmíněného vozidla. Při té policisté nalezli 100 gramů bílé krystalické látky, která orientačním testem vykázala přítomnost metamfetaminu. Dalších více než 6 gramů bílé krystalické látky bylo zajištěno při domovní prohlídce v místě bydliště podezřelé. Ve vozidle kriminalisté nalezli také střelnou zbraň, která bude předmětem balistického zkoumání. Při prohlídkách policisté zajistili také větší množství finanční hotovosti v různých měnách," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Na základě zajištěných důkazů vyšetřovatel zahájil trestní stíhání zmíněné ženy pro spáchání zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Žena, která trvale žije v obci na Chomutovsku, se tohoto trestného činu měla dopustit prodejem pervitinu v místě svého bydliště a přechováváním této drogy za účelem její další distribuce nejméně v době, kdy byla dotyčná zadržena.

"V současné době se obviněná nachází ve vazební věznici, kam ji soud umístil na základě podnětu policistů a návrhu státního zástupce. Pokud jí soud vinu prokáže, hrozí jí s ohledem na množství zajištěné drogy trest odnětí svobody v rozmezí dvou až deseti let," dodává Glogovská.

Foto - Zajištěné věci

1406drogy

1406drogy2

1406drogy3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru