OBRAZEM: Hasiči z celého kraje soutěžili v požárním sportu, takhle se družstvům dařilo
Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj, Podbořany - Vítězem krajského kola v požárním sportu HZS Ústeckého kraje, které se konalo na stadionu v Podbořanech, se stalo družstvo Územního odboru Litoměřice.

Druzí skončili borci z Územního odboru Most a třetí byl Územní odbor Žatec. Hasiči se utkali v disciplínách: běh na 100m s překážkami, výstup do 4. patra cvičné věže, štafeta a požární útok. "Po dvouleté přestávce, kterou zavinila pandemie, jsme se tak vrátili k tradiční královně našich soutěží, požárnímu sportu, který je velmi divácky oblíbený. Je to nejen obdivuhodný sport, ale i každoroční možnost se setkat," uvádějí hasiči z Ústeckého kraje.

Pořadí na dalších místech:

4. Územní odbor Teplice

5. Územní odbor Ústí nad Labem

6. Územní odbor Chomutov

7. Územní odbor Děčín.

foto

0906hasici2

0906hasici3

0906hasici4

0906hasici5

0906hasici6

0906hasici7

0906hasici9

0906hasici10

0906hasici11

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru