Muž ohrožoval pracovníka ostrahy nemocnice teleskopickým obuškem. Nechtěl mu zavolat taxi
Foto zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Pracovník ostrahy nemocnice s poliklinikou v Chomutově přivolal hlídku městské policie, jelikož ho tam ohrožuje muž s teleskopickým obuškem, který je očividně pod vlivem alkoholu.

Po příjezdu na místo byl neznámý muž vyzván, aby zbraň vydal, což uposlechl. K události muž z ostrahy vypověděl, že muž se na vrátnici dožadoval přivolání taxi a jelikož mu nebylo vyhověno, z místa odešel, vrátil se s teleskopickým obuškem a rozbil skleněnou výplň vchodových dveří vrátnice. Muž se tak stal podezřelým z trestného činu, byl omezen na osobní svobodě a setrval na místě do příjezdu hlídky Policie ČR, která si ho převzala k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru