Žena za dveřmi chomutovského bytu volala o pomoc, strážníci je museli vykopnout
Foto zdroj: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Telefonické oznámení na tísňovou linku městské policie si žádalo okamžitou přítomnost strážníků v ulici Kamenný vrch, kde má žena v jednom z bytů volat o pomoc a má se jednat o starší, nemocnou ženu.

Hlídka sama se na místě do pár minut přesvědčila, že prosby o pomoc přes zavřené dveře jsou reálné, a protože bylo na místě důvodné podezření, že je ohrožen život nebo zdraví osoby, byly dveře vykopnuty. Na zemi našli ženu vedle postele, která si stěžovala na bolest ruky, protože upadla a nemohla se hýbat. Naštěstí byla při vědomí a s hlídkou komunikovala, zatímco strážníci komunikovali se Zdravotnickou záchrannou službou, která doporučila s osobou nehýbat. Do příjezdu sanitky tak hlavně kontrolovali životní funkce a udržovali ženu v teple. V neposlední řadě byli vyrozuměni příbuzní kvůli zabezpečení bytu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru