ČEZ otevřel kontaktní místo na České poště v Litvínově a Kadani
Kontaktní místo v Kadani. Foto: ČEZ
Chomutov

Kadaň - Česká pošta a ČEZ Prodej pokračují v rozšiřování strategické spolupráce. V předchozích dvou vlnách byla kontaktní místa ČEZ Prodej otevřena na 22 poštovních pobočkách a nově se otevírají na dalších 18. V Ústeckém kraji si tak nyní mohou zákazníci nově vyřídit veškeré své požadavky týkající se energií v Kadani a Litvínově a v sousedním Libereckém kraji ve Frýdlantu v Čechách. Na základě dohody obou společností budou do konce tohoto roku přepážky ČEZ Prodej klientům k dispozici na 73 poštovních pobočkách po celé republice. Na severu Čech kromě těch nových již fungují pobočky v Lounech a Jablonci nad Nisou.

„Dosavadní spolupráce se ukázala jako přínosná pro všechny tři strany. Českou poštu, ČEZ Prodej a hlavně pro zákazníky. Těch na specializované přepážky přišly vyřídit své záležitosti spojené s energiemi desetitisíce klientů. Spolupráce šlape a jsem rád, že můžeme na poštách otevřít další přepážky ČEZ,“ pochvaluje si strategické partnerství generální ředitel České pošty Roman Knap.

„Dosavadní zkušenosti z provozu plně potvrdily užitečnost a přínos obsluhy našich zákazníků na poštovních pobočkách, počet uspokojených požadavků se tu od loňského léta více než ztrojnásobil. I když klademe důraz na online řešení požadavků, a neustále proto zkvalitňujeme digitální služby, považujeme za důležité i udržování osobního kontaktu s lidmi. Právě pobočky České pošty jsou ideálním místem, kde si zákazníci mohou vyřešit své požadavky spojené s elektřinou nebo plynem,“ vysvětluje generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Na vybraných poštách si v kontaktních místech ČEZ Prodej mohou zákazníci vyřídit vše okolo energií či získat kontakty na odborníky, kteří jim poradí například s instalací střešní fotovoltaické elektrárny na rodinné domy. Též se mohou poradit o instalaci domácích tepelných čerpadel nebo plynových a elektrokotlů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru