FOTO: Z bytu v Chomutově se valil hustý dým, muž z něj udělal skladiště
Foto zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Oznamovatelka, která v ulici Šafaříkova spatřila vycházet hustý dým z jednoho z bytů, se okamžitě obrátila na městskou policii, kdy strážníci s obavami o život možná přítomných lidí okamžitě začali prostor kontrolovat, otevřeli všechny okna a s pomocí oznamovatelky byli na místo přivoláni i hasiči.

Dveře bytu byly pootevřené, uvnitř se naštěstí nikdo nenacházel, protože byt sloužil uživateli jako skladiště a díky pohotovému zásahu strážníků se oheň nestihl dále rozšířit. "Když se muž užívající tento byt dostavil na místo, celou nepříjemnou situaci si vysvětlil zřejmě nedopalkem, dále mu bylo provedeno orientační vyšetření na alkohol s výsledkem 1,41 promile a Policie ČR společně s hasiči si událost převzala k dalšímu šetření. Snad si muž uvědomil, jaké neštěstí mohl jeho ledabylý přístup způsobit," uvedli k zásahu chomutovští strážníci.

0205chomutov2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru