Muži se v obchoďáku zalíbila kožená kabela, krádež mu vyšla. Pak ale udělal chybu, na kterou dojel
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutově - Podezření ze spáchání trestného činu krádeže sdělili policisté 43letému muži. Ten se v polovině listopadu vydal v odpoledních hodinách do obchodního centra v Chomutově.

Ve výloze jedné z prodejen ho zaujala pánská kožená kabela v hodnotě téměř tří tisíc korun, kterou odtud sebral a odešel. Platit za ni ho nejspíš ani nenapadlo. "Ke své smůle se však o čtyři dny později do stejného obchodního centra vrátil. Všiml si ho tam pracovník bezpečnostní agentury, který v něm poznal pachatele krádeže pánské kabely. Muže tedy oslovil, avšak ten se posléze dal na útěk. Zmíněný pracovník ostrahy podezřelého dostihl a poté ho již zadrželi přivolaní policisté," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Chomutovan byl v minulosti za krádeže opakovaně odsouzen, proto mu teď hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru