Řidič jel za tmy bez rozsvícených světel, strážníci pak u něj zjistili daleko větší problém
Foto zdroj: Městská police Chomutov
Chomutov

Chomutov - Při kontrolní činnosti bylo zjištěno vozidlo, které nemělo při jízdě ulicí Písečná rozsvícená světla. Pro podezření ze spáchání přestupku byl řidič vyzván k zastavení a dále k prokázání totožnosti a předložení dokladů potřebných pro řízení motorového vozidla.

Na dotaz hlídky, zda je uživatelem omamných/psychotropních látek uvedl, že není, ovšem následně byla v zavazadlovém prostoru objevena konopná rostlina, když se muž před strážníky snažil zprovoznit světla.

"Byl vyzván k orientační dechové zkoušce, která vyšla negativní, ovšem zkouška na přítomnost návykových látek již vyšla pozitivní. Muž byl omezen na osobní svobodě kvůli podezření ze spáchání trestného činu – ohrožení pod vlivem návykové látky a dále byl vyzván k setrvání na místě do příjezdu Policie ČR," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru