Úspěšný start chomutovských gymnastek! Po covidové pauze vybojovaly na závodním koberci zlato a bronz
Karolína Fröhlichová, která v sestavě s míčem obsadila 3. místo. Foto zdroj: Kateřina Vomastová
Chomutov

Chomutov - Moderní gymnastky z oddílu SK GYM Chomutov po roce a půl opět nastoupily na závodní koberec a poměřily síly s konkurencí.

Vzhledem k velmi dlouhé covidové pauze nebylo možné dostatečně odhadnout připravenost děvčat na závodní sezónu, protože nikdo netušil, s čím přijede konkurence. Žádné zklamání nepřišlo, naopak, trenérka byla mile překvapena. Chomutovské závodnice udržely tempo s nejlepšími gymnastkami, přivezly 2 medaile a další 2 medaile je minuly jen těsně.

Většina děvčat chybovala, ale i tak jim to stačilo na velmi pěkná umístění. Připravenost děvčat tím tedy byla potvrzena. Svůj první start v moderní gymnastice zažila šestiletá Štěpánka Tejmlová a za svou krásně zacvičenou sestavu získala 1. místo. Bronzovou příčku obsadila zkušená závodnice Karolína Fröhlichová, která cvičila sestavu s míčem. Velmi těsně unikla medaile Elisabeth Šepelákové, která se dopustila chyby na konci sestavy.

Velmi pěkný výkon podala Kateřina Slivková, Kateřina Veselá, Terezie Dvořáková, Štěpánka Milerová, Michaela Kučerová a Valentýna Hoffmannová. Všechna děvčata si zaslouží pochvalu. Velké poděkování patří městu Chomutov, které oddíl v těžkých dobách podpořilo a pomohlo tak k úspěšnému návratu gymnastek na soutěžní koberec.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru