Začíná oprava kanalizace v Chomutovské ulici, ta bude uzavřena
Částečné uzavření kruhového objezdu. Foto: město Jirkov
Chomutov

Chomutov - V ulicích Chomutovská a K. Čapka provede Severočeská vodárenská společnost (SVS) rekonstrukci zastaralého vodovodu a děravé kanalizace pro zhruba 60 napojených obyvatel. Práce začnou v pondělí 27. září, jsou rozděleny do tří etap a potrvají do 31. května příštího roku.

Město uzavřelo s SVS smlouvu, která stanovuje i sankce za nedodržení termínů stavby. Radnice se snažila s firmou vyjednat, aby stavba probíhala jen za částečné uzavírky Chomutovské ulice, ale to podle SVS není možné.

V některých médiích se objevila zpráva s dřívějším termínem počátku rekonstrukce Chomutovské ulice. Ta však byla zavádějící, protože město v té době ještě nemělo s SVS podepsanou smlouvu.

Po dobu výstavby bude celá Chomutovská ulice (v úseku od kruhového objezdu u ZUŠ po ulici K. Čapka) uzavřena, příjezd bude umožněn jen vlastníkům zdejších nemovitostí.

Uzavírka se netýká chodců ani cyklistů, stávající chodník i cyklostezka v Chomutovské ulici pro ně zůstanou přístupné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru