Foto zdroj: ŘSD
Chomutov

Chomutovsko - Od června silničáři intenzivně pracují na dvou nutných opravách mostů nacházejících se na silnici I/13 v úseku Klášterec nad Ohří – Chomutov.

Opravy probíhají současně a o víkendu se přesunuly do druhého jízdního pruhu ve směru na Karlovy Vary. Nyní zde probíhají bourací práce stávajících vozovek a v druhé polovině týdne se pracovníci chystají na demolici stávající římsy.

Dvě částečné uzavírky na silnici I/13 řídí přes den regulovčíci a po pracovní době semafory. Obě opravy v celkové hodnotě 1,839 Kč bez DPH mají být ukončeny v říjnu.

Most přes Prunéřovský potok u Vernéřova měl po dopravní nehodě poškozené svodidlo a římsu, proto zde bylo nutné provést odfrézování vozovky, demolici římsy a demontáž zábradlí. Druhá oprava se týká mostu mimoúrovňového křížení silnice I/13 se silnicí III. třídy u odbočky na Hasištejn, kde bylo nevyhovující zábradlí, degradované římsy a při odkrytí se zjistilo, že zde chyběla izolace.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru