Problémová sousedka ztrpčuje život lidem v domě! Když se z jejího bytu valil dým, ještě všem sprostě vynadala
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Vidíte, jak se z bytu sousedky valí dým a v dobré víře na ni zaklepete, zda je vše v pořádku a ta na vás spustí slova, za která by se nestyděl ani námořník.

Svůj pestrý slovník šla zopakovat i všem sousedům o patro výš, aby i oni nepřišli o toto vystoupení a navíc na všechny křičela, že je vypálí. Problémy s touto paní prý přetrvávají již delší čas, takže se na místo dostavily hlídky městské policie, aby situaci uklidnily a vyřešily.

Nejdříve tedy začaly v bytě ženy, která dle slov sousedů bortí klid místním. Kouř byl neúprosný i přes roušky strážníků, proto ženu požádali, ať nejdřív vyvětrá, než se k situaci vyjádří. Dále se strážníci mohli přesvědčit o zdroji dýmu, kdy na vině bylo spálené maso na plotně.

V bytě naštěstí nikdo další nebyl a hlavně nikdo nebyl ohrožen na zdraví. Žena byla poučena, že je podezřelá ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, který si projedná příslušný správní orgán Magistrátu města Chomutova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru