Město Jirkov získá moderní komunikační prostředky
Moderní komunikační prostředky už využívají například v Mostě. Ilustrační foto: město Most
Chomutov

Jirkov - Jirkov si může konečně pořídit dlouho požadovanou elektronickou úřední desku, ale i Portál občana či klikací rozpočet. Na tyto moderní nástroje pro dálkovou komunikaci s veřejností radnice získá státní dotaci přes 2,7 miliónu korun. Z městského rozpočtu na to půjde zhruba 145 tisíc korun, což činí 5 procent z celkové vynaložené částky.

Hlavním cílem projektu je zvýšit kvalitu a efektivitu fungování městského úřadu ve vztahu k občanům. „Jsem ráda, že Jirkov jde směrem k moderní komunikaci. Je ještě spousta věcí, co by se dala vylepšit, ale tohle je slibný začátek,“ zdůrazňuje starostka Darina Kováčová.

Narozdíl od klasické úřední desky podává její elektronická verze informace přehledněji v digitální podobě. Výhodou je i téměř neomezená kapacita. Nedostatek prostoru na klasické úřední desce byl jedním z důvodů, proč město usilovalo o tu elektronickou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru