Jirkov nabízí pomoc starším lidem s registrací k očkování proti covidu
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov nabízí osaměle žijícím seniorům nad 80 let, nebo stejně starým lidem, kteří nemají přístup k internetu, pomoc při registraci na očkování proti covidu-19.

V jejich domácím prostředí, případně na odboru sociálních věcí a školství jim zaměstnanci radnice s registrací pomohou či poradí. Sociální pracovníci tedy buď za seniory staršími 80 let přijdou domů (prokážou se služebními průkazy), nebo se senioři osobně dostaví na zmíněný odbor.

Návštěvu v domácím prostředí je nutné si předem domluvit, stejně jako navštívení zmíněného odboru mimo úřední hodiny. Sociální pracovníky lze kontaktovat na telefonních číslech 728 790 008, 731 059 339, 728 790 005 nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., denně od 8 do 11 hodin. Žadatel musí mít s sebou občanský průkaz, průkazku zdravotní pojišťovny a mobilní telefon.

"Žádáme občany, kteří mají ve svém okolí seniory nad 80 let, aby je o této možnosti informovali. Registrace lidí nad 80 let na očkování proti covidu-19 probíhá od poloviny ledna a je možné se k němu přihlásit na tomto odkazu: https://bit.ly/35QruRs," stojí na webových stránkách městského úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru