Chomutovan (49) se podruhé narodil! Z hrozivě vypadající nehody u Klášterce vyvázl bez zranění
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Asi nerad bude vzpomínat na období mezi svátky 49letý muž z Chomutova. V neděli po Vánocích jel s vozidlem zn. Škoda Kodiaq po silnici druhé třídy nedaleko Klášterce nad Ohří.

Zřejmě v důsledku opilosti a nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení a v zatáčce vjel s vozidlem do protisměru a následně do příkopu, kde narazil do betonové propusti vody. Vozidlo však vlivem rychlosti pokračovalo v jízdě a vyjelo přes silnici do dalšího příkopu, kde se převrátilo na bok a poté zpět na kola.

"Provedené dechové zkoušky ukázaly výsledky kolem 2 promile alkoholu. Řidič byl sanitkou převezen na vyšetření do nemocnice, podle lékařů naštěstí žádné zranění neutrpěl. Citelná je však škoda na vozidle, kterou řízením v opilosti způsobil. Předběžně byla vyčíslena na 400 tisíc korun. Dalších 10 tisíc činí škoda na betonové propusti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Jako další důsledek svého počínání si muž v úvodu letošního roku od policistů převzal sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti může za jeho spáchání podle zákona hrozit i trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců až do tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru