Kde se v Jirkově nechat testovat? Lidé si budou moci už koncem ledna vybrat ze dvou míst
Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Lidé z Jirkova už nebudou muset dojíždět kvůli testům na koronavirus jinam. Vznikly totiž dvě možnosti, kde si nechat udělat výtěr z nosohltanu. Jedno odběrové místo už začalo fungovat ve Dvořákově ulici a druhé se začne zítra stavět na parkovišti u hřbitova v Zaječické ulici.

První pracoviště provozuje ve Dvořákově ulici čp. 1398 (budova, kde sídlí dětští lékaři a zubař - asi 150 metrů od polikliniky směrem ke kruhovému objezdu u Tesca) Institut laboratorní medicíny Lab In. Je možné se zde nechat vyšetřit jak metodou PCR tak i antigenními testy.

Objednávat se na testy lze na těchto odkazech:

Druhé pracoviště bude provozovat na parkovišti u hřbitova společnost Synlab, poskytovatel služeb v oblasti laboratorní diagnostiky. Po vyřízení veškeré nezbytné administrativy tu začne odběrové místo fungovat koncem ledna (datum bude včas upřesněn). I tady bude nutné se na PCR či antigenní testy předem objednat v online rezervačním systému - na www.synlab.cz/covid-19. Pracoviště bude uzpůsobeno jak režimu drive-in (odběr z okénka auta), tak pro pěší.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru