Neštěstí na začátku roku! Policisté v Ústeckém kraji vyšetřují smrtelné střelné zranění
Ilustrační foto
Chomutov

Most – Střelnému poranění podlehl v Mostě na přelomu roku muž v jednom místním bytě. Událost potvrdila našemu deníku Policie ČR.

„Přijali jsme oznámení v 7.38 hodin o střelném poranění s následkem smrti v bytě v Mostě. Prověřujeme veškeré okolnosti celé události,“ sdělila mluvčí Policie ČR Alena Bartošová.

Policisté nyní zjišťují, jak se tragédie odehrála. Prověřují sebevraždu, nešťastnou náhodu, případně cizí zavinění.

Policisté po celé republice oznámili, že silvestrovská noc byla jinak klidná. „Přestupků za porušení mimořádných a krizových opatření jsme v průběhu včerejšího dne zjistili celkem 613. 491 z nich vyřešili policisté domluvou, ostatní pak příkazem na místě nebo oznámením správnímu orgánu,“ uvedla Policie ČR.

Na všech místech země podle policistů dominovala oznámení na rušení nočního klidu, porušování zákazu vycházení kvůli používání pyrotechniky na veřejných místech. „Častěji než obvykle jsme jezdili k partnerským či rodinným konfliktům v domácnostech,“ uvedli policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru