VIDEO: Nemocnice posílá vzkaz všem hrdinům nejen ze Staromáku. Covid není chřipka!
Reprofoto video, zdroj: Karlovarská krajská nemocnice
Chomutov

Karlovarský kraj – Vzkaz z první linie hrdinům ze Staromáku. Takový nese název video, které zveřejnila Karlovarská krajská nemocnice v pondělí 19. října na svém Facebooku.

Ani ne minutový sestřih toho, co se v těchto dnech děje za zdmi nemocnice, měl během jedné hodiny stovky sdílení. Za cíl si dává jediné. Aby lidé přestali brát koronavirus na lehkou váhu. Všem takovým jasně vzkazuje, že covid není chřipka.

„Použité záběry byly pořízeny dnes, v pondělí 19. října 2020 ráno, na anesteziologicko-resuscitačním oddělení Karlovarské krajské nemocnice. Ukazují jen nepatrný zlomek toho, co naši lékaři a sestry v současné situaci prožívají každý den. Toho, co podle některých z vás vlastně vůbec neexistuje...,“ píše zdravotnické zařízení na sociální síti.

Celé video s jasným vzkazem zdravotníků z první linie můžete zhlédnout zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru