Při dopravní akci na Chomutovsku zalovili v peněženkách kromě řidičů i chodci a jeden cyklista
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - V minulém týdnu se na Chomutovsku konala krajská dopravně bezpečnostní akce zaměřená zejména na kontrolu dodržování povinností chodců a cyklistů. Pozornosti dopravních policistů však pochopitelně neunikli ani řidiči motorových vozidel.

Během dopravních kontrol zjistili policisté celkem 15 přestupků. "Chodci, na které byla akce zaměřena především, se dopustili sedmi přestupků, jedenkrát se prohřešil i cyklista. Dvě osoby nebyly během jízdy motorovým vozidlem řádně připoutány bezpečnostním pásem, jeden řidič překročil hranici maximální povolené rychlosti jízdy. Tentokrát policisté nepřistihli žádného účastníka silničního provozu pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté všechny přestupky vyřešili na místě pokutami v celkové výši 7.400 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru