Skvělý úspěch: Softbalistky přivezly do Chomutova stříbro z extraligy juniorek
Foto zdroj: Beavers Chomutov
Chomutov

Chomutov - Tým softbalistek Beavers z Chomutova slaví první letošní medailový úspěch z dlouhodobé soutěže.

Po několika mistrovských titulech v žákyních, kadetkách, děvčata hrála svoji první sezónu v extralize juniorek do 20-ti let, a hned to cinklo! Bohužel, dívky nestačily na suverénní tým SK Joudrs Praha, se kterým se potkaly ve finále a získaly stříbrné medaile.

A co na stříbrnou pozici řekl Karel Turčík, trenér hráček Beavers Chomutov? „Sezóna se povedla nadmíru, nad naše očekávání. Jak jsem avizoval již před koncem základní části, naším hlavním cílem bylo nesestoupit. V té době jsme na finále vůbec nemysleli. Když začalo play-off, tak nic menšího než stříbro jsem nechtěl. Provázela nás spousta zdravotních potíží i absencí, vždyť jsme osm zápasů odehráli jen v devíti hráčkách. A že nemáme zlatou? Já jsem rád! Jako nováček v Extralize juniorek jsme urvali titul vícemistra. Kdybychom finále vyhráli, nezbyla by nám motivace do dalších let. Nadšení a výkony by nebyly takové. Letošní druhé místo dá holkám více než to první. Chtěl bych poděkovat těm děvčatům, která to nejvíc hecnula, když bylo potřeba.“

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru