Obchvat Klášterce? Nejsmělejší odhady mluví o roku 2030
Ilustrační foto, zdroj: Web Klášterce nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ředitelství silnic a dálnic ČR prezentovalo vedení města podobu i přibližný časový harmonogram realizace plánovaného obchvatu Klášterce nad Ohří.

Navržený záměr je v souladu s územním plánem města a respektuje již vydané stanovisko k posouzení vlivu na životní prostředí. Jak informoval starosta Štefan Drozd na poslední schůzi rady města, momentálně je vše ve fázi finalizace technické studie, kterou ŘSD následně postoupí k posouzení Ministerstvu dopravy ČR z hlediska proveditelnosti.

V případě pozitivního hodnocení zhotoví ŘSD na základě požadavku vedení města vizualizaci obchvatu včetně křižovatek zajišťujících přístup do města a představí ji veřejnosti. Plánovanou trasu si však již nyní můžete prohlédnout zde.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru