Oprava lávky v Chomutově je v plném proudu. Dokdy počítat s omezením dopravy?
Rekonstrukce lávky je v plném proudu. 2x foto: ŘSD Ústecký kraj
Chomutov

Chomutov - Do 29. září je z důvodu rekonstrukce lávky pro pěší přes silnici I/13 u vlakového nádraží v Chomutově svedena doprava do jednoho jízdního pruhu v každém směru.

Částečná uzavírka se obejde bez objízdných tras. „Silnice I/13 bude po celou dobu stavby průjezdná, i když pouze v omezeném režimu. Rozsah prací nám totiž dovolí nechat vždy dva jízdní pruhy přístupné, abychom zajistili plynulý provoz dopravy.

Zpočátku budou průjezdné dva vnitřní pruhy a následně dva vnější. To znamená, že se nepřeruší ani obsluha dvou autobusových zastávek, které se nacházejí v těsné blízkosti lávky.“ uvedla již na počátku rekonstrukce lávky vedoucí Oddělení investic chomutovského magistrátu Jana Tröglová.

Rekonstrukce lávky začala letos 25. května a potrvá do konce října 2020. „Lávka projde rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací, proto bude po celou dobu oprav pro pěší zcela uzavřena,“ sdělila Jana Tröglová.

Celková oprava vyjde zhruba na 11 milionů Kč a bude spolufinancována dotačním programem Státního fondu dopravní infrastruktury, přičemž celková výše dotace činí 8 milionů Kč.

0608rsd1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru