Na oslavu 18. narozenin mladík jen tak nezapomene. Po jejím skončení musel na policii
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Začátkem května slavil s několika kamarády na zahradě v Chomutově čerstvě osmnáctiletý mladík svou plnoletost.

Po skončení zahradní oslavy však zjistil, že mu chybí peněženka s osobními doklady, finanční hotovostí 3 tisíce korun a platební kartou. Po dobu oslavy ji měl položenou na stole, kde však po skončení této párty již nebyla. Když ji nikde nenašel, rozhodl se věc oznámit na policii.

O několik dní později byly z odcizené platební karty provedeny čtyři neoprávněné platby na benzínových čerpacích stanicích v Chomutově.

Policisté následně zjistili, kdo měl s kartou platit a zmíněnou peněženku odcizit. "Jako podezřelého ustanovili 18letého Chomutovana, který se jako kamarád oslavence zúčastnil jeho zahradní oslavy. Policisté mu tedy sdělili podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru