Tady připravovali v Dubí krabičkovou dietu! Mezi hromadou nepořádku a myšími bobky
Výrazně zanedbaný úklid a nepořádek. Foto: SZPI
Chomutov

Dubí – Státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela provozovnu v Dubí, kde se připravovala takzvaná krabičková dieta.

O uzavření provozovny dne 6. března informoval portál inspekce potravinynapranyri.cz v této zprávě. A stačí si tam prohlédnout fotky, aby bylo každému jasné, že dietu zde nepřipravovali v ideálních podmínkách. Inspektoři kromě výrazně zanedbaného úklidu nalezli plísně na stěnách, nečistoty na podlaze, regálech či zařízeních. Stěny a stropy byly poškozené, uvnitř provozovny se povalovaly věci, které mohly ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin. Ty navíc byly nevhodně skladované.

A navrch mají v podniku evidentně potíže s domácími škůdci. Vyskytoval se tam totiž i myší trus.

Podle středečních informací inspekce je provozovna nyní dál uzavřena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru