Využil nevolnosti poškozeného po odběru krve a prošacoval mu bundu
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Nevolnosti poškozeného po odběru krve zřejmě využil pachatel, který z jeho bundy zavěšené na věšáku v odběrové místnosti odcizil mobilní telefon, peněženku s platební kartou, doklady a finanční hotovostí, vše v celkové hodnotě přibližně čtyři tisíce korun.

K události mělo dojít tento týden v pondělí v budově zdravotního střediska v Chomutově. "Policisté šetřením ustanovili osobu podezřelého a ve středu ho zadrželi. Osmadvacetiletý Chomutovan se nakonec ke svému jednání doznal," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Výtečník si převzal podezření z trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Protože už byl podezřelý mladý muž v posledních třech letech za majetkový trestný čin odsouzen a potrestán, hrozí mu teď až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru