Milé gesto: Školačky z Jirkova vydražily své obrázky, výtěžek věnují na pomoc Vejprtům
Výtěžek z dražby obrázků poputuje na pomoc handicepovaným ve Vejprtech. Foto: Šárka Kröhanová
Chomutov

Jirkov - Zajímavá akce, která jistě stojí za zmínku, proběhla tuto sobotu v jirkovské kavárně Bokofka.

Za vším stojí paní Šárka Kröhanová, která vysvětluje: "Před měsícem jsem uspořádala pro dvě nadané dívky 1. dětskou vernisáž. Na této akci padlo slovo, že by si chtěli návštěvníci obrázky děvčat zakoupit. Po poradě děvčata souhlasila, ale s tím, že výtěžek z aukce půjde na dobročinnou věc. Za týden na to vyhořel ve Vejprtech dům pro handicepované, a tak jsme měli jasno, kam peníze poputují."

Aukce se konala tuto sobotu. Autorkami obrazů je osmiletá Agátka Nováková a jedenáctiletá Kateřina Fürstová. "Prodalo se 68 obrázků a celková suma se vyšplhala na 21 300Kč. V pátek pojedu s děvčaty předat šek s touto částkou," uzavřela Šárka Kröhanová.

1902aukce2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru