Poznáte ho? 4x foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté intenzivně pracují na případu obtěžování dívek a žen na různých místech v Jirkově a žádají veřejnost o pomoc se ztotožněním podezřelého.

Od pondělí 10. února do středy 12. února zaevidovali policisté pět případů, při nichž zatím nezjištěný muž ve večerních hodinách přistoupil k ženě či dívce, sáhnul jí přes oděv do blízkosti intimních míst a poté ihned z místa utekl, kdy nedošlo k žádnému dalšímu násilnému či agresivnímu jednání ze strany pachatele. Ke skutku došlo buď na ulici anebo v panelovém domě, kam za dotyčnou muž vešel.

video

https://www.youtube.com/watch?v=JP72Q66cPIc

Popis podezřelého muže, který uvedly poškozené, není zcela jednotný. Mohlo by se jednat o mladého muže ve věku kolem 20-30ti let, štíhlé postavy, výšky cca 170 cm, který měl v době jedné z událostí na sobě tmavou zimní bundu se žlutým pruhem a kapucí. Tento muž je zobrazen na přiloženém videu a fotografiích.

"V případě, že byste měli jakékoli informace, které by mohly vést ke zjištění totožnosti uvedeného muže, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu. Na policii se obraťte i v případě, že jste se s popsaným jednáním setkali osobně. Jednání policisté šetří pro podezření z trestného činu výtržnictví," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

foto

1302jirkov1

1302jirkov3

1302jirkov4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru