Nervózní šofér v Chomutově šlápl před strážníky na plyn. Měl k tomu důvod...
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Řidič osobního vozidla, který při spatření hlídky městské policie v ulici Holešická znervózní a zrychlí, nemůže zůstat bez povšimnutí. Záhy se ukázalo, že muž, jenž vozidlo řídil, neměl zrovna čisté svědomí.

V ulici Kyjická k němu totiž strážníci přistoupili a požadovali po něm doklad totožnosti a předložení dokladů k řízení motorového vozidla. Ten ovšem muž neměl a nikdy nevlastnil. Po provedení dechové zkoušky a orientačního vyšetření s negativním výsledkem byla provedena lustrace vozidla.

Přes operačního velitele si hlídka potvrdila, že muž řidičský průkaz nevlastní a nemá zákaz činnosti. Dále se ukázalo, že vozidlo má neplatnou technickou kontrolu. Muž byl vyzván, aby se dostavil na služebnu městské policie k sepsání zápisu o podání vysvětlení, a jelikož byl toto svolný učinit ihned, po vysvětlení následovalo i poučení, že je podezřelý ze spáchání přestupků, jejichž projednání bude postoupeno příslušnému správnímu orgánu magistrátu města Chomutova k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru