Co je autoškola? Zastavený šofér nemlžil a strážníkům hned přiznal, že řidičák nikdy neměl
Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - V ulici Kamenná spatřila hlídka chomutovské městské policie osobní vozidlo, které řídil muž, o němž bylo strážníkům známo, že nevlastní řidičský průkaz. Pro podezření ze spáchání přestupku bylo vozidlo zastaveno a řidič vyzván k prokázání totožnosti.

Na výzvu o předložení dokladů potřebných k řízení motorového vozidla jim muž sdělil, že ho nikdy nevlastnil a ani nemohl, jelikož nikdy nenavštěvoval ani autoškolu. Přivolaná hlídka Policie ČR si ověřila, že muž není zájmovou osobou, že vozidlo není kradené a že řidič není pod vlivem alkoholu, tudíž spáchaný přestupek si převzala opět městská policie.

Pro své jednání je muž podezřelý ze spáchání přestupku, jehož dořešení bude na příslušném správním orgánu Magistrátu města Chomutova, na což byl muž upozorněn. O případu informovali strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru