Řidič jel po Chomutově bez světel. Měl zarudlé oči, z auta se linul marihuanový odér!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - V ulici Březenecká byl strážníky zastaven řidič osobního vozidla, jelikož byl kvůli nerozsvíceným světlům podezřelý ze spáchání přestupku.

Po vyzvání k prokázání totožnosti ale strážníci svůj zájem zaměřili ještě na marihuanový odér, který byl cítit po otevření automobilu. Řidič vozidla měl zarudlé oči a strážníci jej tedy vyzvali k podrobení se orientační dechové zkoušce a k vyšetření na přítomnost jiné návykové látky.

Promile byly sice na nule, ale druhý test skončil pozitivní na přítomnost cannabis. Muž byl vyzván, aby setrval na místě do příjezdu PČR, která si celou událost převzala. O případu informovali strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru