Cizinec přišel v chomutovském hypermarketu o peněženku. Pachatelkám stačila chvilka nepozornosti
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Nákup v chomutovském hypermarketu v závěru loňského roku se nevyplatil 50letému cizinci. Stačila chvíle nepozornosti a peněženka, kterou si odložil na pult v obchodě, byla pryč.

Spolu s ní podle své výpovědi přišel i o občanský průkaz, 100 euro a platební kartu. "Policistům se podařilo zjistit, kdo má mít odcizení peněženky na svědomí. Tento týden sdělili podezření dvěma ženám z Chomutovska ve věku 39 a 42 let. Vzhledem k tomu, že v peněžence byla platební karta, budou se zodpovídat z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté věc prověřují ve zkráceném přípravném řízení. Ženám v případě prokázání viny u soudu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru