Pětice výtečníků z Chomutovska odmítala nastoupit do vězení, došla si pro ně policie
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Začátkem roku si převzali usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání dva muži z Chomutovska ve věku 28 a 50 let.

Jsou obviněni z toho, že bez závažného důvodu nenastoupili k výkonu trestu odnětí svobody, přestože je k tomu vyzval soud. Policisté oba muže vypátrali a předali je do příslušné věznice k výkonu trestu.

"Během včerejšího dne policisté v okrese Chomutov vypátrali a poté převezli do věznice další tři osoby, které se měly provinit podobným způsobem. Ani jeden z vypátraných ve stanovené lhůtě nenastoupil do věznice k výkonu trestu. Tyto dva muže a ženu policisté prověřují také pro podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, u něhož zákon stanoví trest odnětí svobody v maximální výši dvou let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru