Důvěřivá pracovnice benzinky půjčila muži pět tisíc na odtah auta. Už ho neviděla
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Mladá žena pracující jako obsluha benzinové čerpací stanice na chomutovském sídlišti se minulý týden na vlastní kůži přesvědčila o tom, že důvěřivost se nevyplácí. V průběhu její noční směny tam přišel muž a žádal ji o pomoc.

Pod záminkou úhrady výdajů souvisejících s odtahem jeho vozidla, s kterým měl prý dopravní nehodu, z ní měl vylákat 5 tisíc korun. "Aby mu věřila, že peníze vrátí, nechal na místě občanský průkaz, klíče a mobilní telefon. Dívka tedy zřejmě neměla pochybnosti o vrácení peněz a půjčila mu je. Dotyčný se už však neukázal a podvedená oznámila událost na policii," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Policisté šetřením zjistili podezřelého, kterým je 35letý Chomutovan. Ten při následném výslechu přiznal, že peníze od ženy vylákal a pak je prohrál v nedalekém kasinu. Prý věřil, že za půjčené peníze získá výhru, ze které pak dluh vrátí. "To, co tedy nakonec získal, je sdělení podezření z trestného činu podvodu, za nějž by ho soud mohl poslat až na dva roky za mříže," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru