Může si za to sám? Muž nechal v baru bez dozoru ležet tablet, přišel o něj
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hned v první den nového roku sdělili chomutovští policisté podezření 41letému muži. Viní jej z toho, že v listopadu odcizil v jednom z chomutovských barů tablet v předběžné hodnotě čtyři tisíce korun.

Ten tam bez dozoru nechal po nějakou dobu ležet jeho majitel a o tablet přišel. Šetřením se policistům podařilo zjistit, kdo by měl za jeho zcizením stát.

"V jejich hledáčku se ocitl právě zmíněný 41letý muž z Jirkova. Ten byl za podobné jednání již v nedávné minulosti odsouzen a v březnu loňského roku byl propuštěn z vězení. Proto mu nyní za opětovný majetkový delikt hrozí až tříletý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Věc je nadále řešena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru