Urážky a bušení na dveře: Muž neustále obtěžoval bývalou družku, neodradil ho ani zákaz od soudu
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Z rozhodnutí soudu si zřejmě nic nedělá 49letý muž původem z Ostravy. Ten měl v uplynulých týdnech svým jednáním opakovaně obtěžovat bývalou družku.

Podle zjištění policistů se měl domáhat kontaktu s 65letou ženou z Jirkova například tím, že bouchal na dveře jejího bytu a chtěl, aby ho pustila dovnitř. Kromě toho ji měl také slovně urážet.

"Od popsaného jednání ho neodradilo ani soudem uložené omezení spočívající v zákazu uvedenou ženu po určitou dobu kontaktovat. Minulý týden se tedy do místa bydliště poškozené dostavili policisté, kteří dotyčného zadrželi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Následující den si muž převzal podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Od soudu by díky tomu mohl odejít až s dvouletým trestem vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru