Účet za silvestrovskou noc: Více než třicet požárů od zábavní pyrotechniky!
Jeden ze zásahů hasičů na přelomu roku. Foto: HZS
Chomutov

Ústecký kraj - Jednotky hasičů vyjely v Ústeckém kraji během silvestrovské noci k pětatřiceti požárům způsobeným zábavní pyrotechnikou.

Přehled výjezdů poskytli hasiči za období od 20 hodin do 7.21 prvního dne nového roku. Z 35 požárů třikrát hořelo na balkoně - v Mostě, Litvínově a Krupce. Jeden požár střešní krytiny v Lomu byl v rozsahu 1x2m.

"V 19 případech hořely odpadkové kontejnery a popelnice. Na pěti místech hořely stromy, tráva a keře a na sedmi místech hořel odhozený odpad, většinou krabice od pyrotechniky," uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Jednotka ze stanice Chomutov vyjela k požáru plastové popelnice ve Vrchlického ulici v Chomutově. Společně s dobrovolnou jednotkou ze Strupčic vyjeli chomutovští hasiči také k požáru tůjí od petardy v Strupčicích. Požár zasáhl do ploviny sedm tůjí vysokých tři metry. Dobrovolná jednotka z Kadaně vyjela k požáru keře v ulici 1. máje v Kadani. Vzplálo i křoví v Lipské ulici v Chomutově.

Jednota ze stanice Teplice likvidovala požár tří plastových kontejnerů v obci Bžany - Hradiště, okres Teplice. Také vyjela k požáru kontejneru v Přítkovské ulici v Teplicích - Trnovanech. Hořela také popelnice v Kollárově ulici v Teplicích.

Jednotka ze stanice Ústí nad Labem vyjela k požáru křoví v Keplerově ulici v Ústí nad Labem - Krásném Březně.

Jednotka ze stanice Česká Kamenice a dobrovolná jednotka z Kytlice vyjela k požáru borovice ve Falknově - Kytlici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru