Potěšte o Vánocích pejsky v útulku. Stačí deka, piškoty nebo procházka
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Psí útulek v Jirkově srdečně zve na Vánoce v útulku. V neděli 22. prosince od 10 do 14 hodin si můžete prohlédnout areál, vzít pejsky na procházku a těšit se můžete i na malé občerstvení. Pejsci budou rádi, když jim od vás Ježíšek nadělí pod stromeček deky – larisy, piškoty, pamlsky a kvalitní konzervy, granule.

Zaměstnanci městského úřadu se každý rok skládají na psy z jirkovského útulku. Ani letos tomu nebylo jinak. Příspěvek každého je zcela dobrovolný. V tomto roce se povedlo vybrat částku 4 180 Kč, za kterou pejskům pořídili na přání provozovatele útulku Marka Halounka tři balení granulí prémiové kvality (kuřecí, jehněčí), sušené maso (kachní, hovězí), plíce a dále piškoty a jiné pamlsky. Vše pak předali lidem v útulku a zároveň je požádali, zda by mohli několik laskomin rozdat hafanům sami. Pejsci měli z dobrot nefalšovanou radost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru